Címlapsztori

Tóth-Hódi Pamela: „Bencével képesek vagyunk áldozatot hozni egymásért”

Kertvárosi nyugalom, szerelmes házaspár, odaadó szülők két tündéri gyerekkel ‒ mintha egy hollywoodi családi filmet néznénk. Pedig mindennek néhány éve híre-hamva nem volt.

Tíz éve, az Édes Élet című realityben ismertük meg. Az akkor 23 éves, szókimondó maglódi lány egykori párja, az azóta elhunyt Berki Krisztián barátnőjeként csöppent a média világába. Hamar megszerették a nézők, és a műsor után is kíváncsiak voltak rá. Lassan az egyik legnépszerűbb celeb lett, rengetegen akarnak rá hasonlítani, azonosulnak a személyiségével, mert noha ismert lett, mégis kicsit az a „szomszéd lány” maradt, aki ugyan hírnevet kapott, de két lábbal a földön maradt, és sosem szégyellte, hogy ő is küzd mindennapi nehézségekkel. Az egykor harcias influenszer aztán a szemünk előtt vált nyugodt, visszafogott családanyává.

Öt éve együtt

2020 novemberében Pamela már biztos volt benne, hogy Tóth Bence a férfi, akit neki szánt a sors, és titkokban összeházasodtak. „A házasságom Bencével egyik korábbi párkapcsolatomhoz sem hasonlítható. Minden férfiban ‒ már sokkal hamarabb ‒ sok minden idegesített, Bencében semmi. Öt éve vagyunk együtt, még mindig izgatottan várom haza, és azt érzem, hogy még jobb minden, mint az elején – kezdi a Storynak Pamela, akivel idilli kapcsolatuk titkát fejtegettük. – Nálunk az a kulcs, hogy ugyanolyan fontos vagy talán még előrébb való a másik boldogsága, mint a sajátunk. Képesek vagyunk áldozatokat hozni egymásért. Mondok egy példát. Apróságnak tűnhet, de egy édesanya életében óriási segítség, ha néha a párja kel fel éjjel a babához. Bence ezt megteszi akkor is, ha hajnalok hajnalán kel, és reggel dolgozni megy. Mindig segíteni akar, hogy nekem könnyebb, jobb legyen, mert tudja, hogy bár nem házon kívül dolgozom, mint ő, az anyaság a legszebb, egyúttal az egyik legnehezebb feladat is az életben.”

„Bence mindig azt szeretné, hogy nekem könnyebb, jobb legyen” (Fotó: Archív)

Édes élet

Pameláék két gyereket nevelnek, a 9 éves Natit és az 1 éves, Bencével közös kislányukat, Evoletet. „Nem mondom magam főállású anyukának, mert dolgozom a gyerekek mellett. Továbbra is vannak együttműködéseim, influenszerkedem, és számomra a tévés forgatás is munka, ami sokszor elvesz akár egész napokat. De ez nem mindennapos. A mindennapos az, hogy egyik percben szakács, a másikban tanárnő, a következőben takarítónő, nem utolsósorban a gyerekek bohóca is vagyok, mindemellett feleség. Persze tudom, sok nőtársamnak telnek így a napjai, nemhiába vagyunk az erősebbik nem… De élvezem a családanyaságot, szeretem az életem, a kertvárosi létet pedig egyenesen imádom. Azt hiszem, sosem voltam még ilyen boldog ‒ mondja, és elárulja, az is boldoggá teszi, hogy egész családját közel tudja magához. – Majd’ mindennap biciklire ülünk a nővéremmel, a gyerekekkel, sokszor Bence is jön, valami finomságot mindig átviszünk a nagyiméknak, és meglátogatjuk anyukámat is. Közel laknak. Hogy elmenjek egy csajos ebédre, azért sosem kérek tőlük segítséget, de munka vagy fontos elintéznivaló miatt igen, és olyankor anyukámra és Bence anyukájára is számíthatok.”

Gyakran teker együtt a család, a nagyiék is közel laknak (Fotó: Archív)

A gonoszság örök

Jól tudja, még ha a legtöbben osztoznak is a boldogságában, mindig lesznek irigyei, rosszakarói. Legutóbb azzal rondítottak a családi idillbe, hogy megcsalást emlegettek egy külföldön készült lesifotó miatt. „Engem kevésbé zaklatott fel a történet, Bencét és a többi szereplőt jobban. Pontosabban inkább elszomorította őket. Főleg az, hogy a megkérdezésünk nélkül kreáltak egy sztorit. Pedig egyébként Bence testvére is lehetett volna a képen, mégis előrébb való a rosszindulat, mint az intelligencia. A valóság egyébként az, hogy én mondtam Bencének, menjen nyaralni, érezze jól magát a barátaival, a mellette 2 méterre lévő lány pedig a barátja párja. Sajnálom, hogy van, akit az tesz boldoggá, hogy gonoszkodik, és ha nem lát képet rólunk, rögtön házassági gondokat emleget. De rám ez már nem hat. Egyedül az érdekel, hogy szeretném, ha sosem múlna el ez a boldogság, amit a családi életem ad. Mindig erre vágytam.”

Kiemelt kép: press.tv2.hu TV2/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!