Címlapsztori

Suzy: „Csakis azt a férfit mutatom be a lányomnak, aki iránt komoly érzéseket táplálok”

Lassan három éve egyedülálló édesanyaként él, és ő maga lepődött meg a legjobban, hogy ezzel mennyi nő számára ad erőt.

A mulatós világ szőkesége hamar leszögezi, ami volt, az már csak történelem, ő réges-rég továbblépett. Igaz, nem volt egyszerű az újrakezdés, de már csak a lánya, a most 10 éves Zsuzsika miatt sem hagyhatta el magát, mint ahogy imádott rajongóinak sem szeretett volna csalódást okozni.

„A legjobb döntést hoztam”

Még a legmélyebb pillanatokban sem volt számára kérdés, hogy egyedülálló anyaként is megállja a helyét. Ebben sokat segített az is, hogy rengetegen írták neki, nincs egyedül. A közösségi oldalán több tucat üzenetet kapott más édesanyáktól, akik hasonló cipőben járnak. Volt, aki támogatta, és volt, akit ő támogatott. „Hál’ isten, a családomra, a barátaimra mindig is számíthattam. Az pedig különösen jólesett a lelkemnek, hogy ebben a megpróbáltatásokkal teli időszakban a rajongóim, a követőim is mellettem álltak. Sőt többen le is írták, példaértékű az, hogy ennyire jól viselem a történteket – fogott bele a mesélésbe a népszerű énekesnő. – Egy új fejezet nyílt az életemben, amiben már csak ketten maradtunk a kislányommal, de ezzel viszonylag hamar sikerült megbékélnem. Ami meg a hivatásomat illeti, eleinte érthetően volt bennem félsz a szólókarrieremet illetően, még egy kis kitérőt is tettem, ugyanis nyitottam egy gofrizót. De ahogyan indultak be a bulik, rájöttem, nem tudok egyszerre helytállni anyaként, énekesnőként és még vállalkozóként is. Bevallom, a járványhelyzet sem tett jót az üzletnek, így megváltam tőle. Utólag látom, a legjobb döntést hoztam!”

Fotó: Story-Best Magán/fotocentral.hu

„A mulattatás az életem”

Suzynak nincs megállás – hétvégenként 7-8 fellépése van, és mostanra már senki nem csodálkozik azon, hogy egyedül lép ki a színpadra. Mint mondja, a közönsége csak részben cserélődött ki, régi arcokat is lát közöttük. Az pedig magáért beszél, hogy bárhova megy, hatalmas ovációval várják. „Senkit sem lehet erőszakkal a fellépésemre cibálni, az emberek láthatóan szívesen jönnek, ami nekem nagyon jó érzés. Sokan érkeznek suzys pólóban, és ugyan már 16 éve állok színpadon, még mindig meglep, mennyien szeretnek – mosolyodik el. – A mulattatás az életem, amíg élek, énekelni fogok, de mondanom sem kell, nekem a kislányom az első. Szombaton és vasárnap járom az országot – ekkor a szüleim vigyáznak rá, tehát a legjobb kezekben van –, de hétköznap sülve-főve együtt vagyunk. Megkaptam a teljes felügyeleti jogot, az édesapja pedig fizeti a bíróság által kiszabott gyerektartást – magyarázza. – Azt viszont már csak halkan jegyzem meg: hogy ki milyen apa, azt döntse el ő maga. Többet nem is szeretnék hozzáfűzni. Tisztelem mint volt férjemet, mint a gyerekem apját, tehetséges énekesnek tartom, de tényleg mindenkinek jobb úgy, ahogy az életünk alakult.”

Hétvégenként 7-8 fellépése is van (Fotó: Archív)

„Ő egy boldog gyerek”

Arra a kérdésre, hogy van, azonnal rávágja, köszöni szépen, teljesen jól. Még úgy is, hogy a mai világban nincs könnyű dolga egy nőnek, aki egyedül neveli a gyerekét. Viszont boldogul – jegyzi meg – férfi nélkül is. És noha vágyik egy igaz társra, még nem tart ott, hogy bárkit is beengedjen a kislányával közös életükbe. „Nem görcsölök a pasitémán. Egyrészről tökéletesen jó egyedül is, amúgy meg randizgattam, de senki nem keltette fel huzamosabb ideig az érdeklődésem. És az is igaz, hogy annyira intim a mi kis buborékunk a lányommal, hogy egyelőre nem is szívesen engednék be senkit. Csakis azt a férfit mutatom majd be neki, aki iránt komoly érzéseket táplálok. Egyébként Zsuzsika hihetetlenül édes! Mégis mekkora empátiára vall az, hogy azt mondta: ’Anya, örülnék, ha neked is lenne párod, olyan, aki vigyáz ránk.’ Ő az én mindenem, büszkeségem, és egy biztos, mindig az érdekeit tartom szem előtt. És szerencsére teljesen jól van, egy boldog, kiegyensúlyozott gyerek, aki a harmadik osztályt is kitűnővel zárta. Lassan iskolakezdés, ami miatt én még nála is jobban izgulok – nevet fel. – Összefoglalva, nincs velem semmi eget rengető, anya vagyok, mellette énekesnő. És üzenem a rajongóimnak – kicsit a rosszakaróimnak is –, hogy Suzy volt, van és lesz!”

Igazi kislány

„Vannak rajzfilmek, amiknek kívülről fújja a dalait, szerencsére a Jégvarázs már lecsengett nála – nevet fel. – De nem mondogatja, hogy énekesnő szeretne lenni. Legutóbb közölte, hogy légiutas-kísérő lesz, mire én: ’Életem, itt fogsz hagyni?’ De őszintén mondom, bármi is akar lenni, támogatni fogom benne!”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!