Címlapsztori

Galambos Lajcsi lánya, Bogi: „Kellenek a pofonok, volt is már pár”

Híres szülő gyerekeként úgy érzi, többet kell tennie azért, hogy elismerjék a szakmájában.

Divattervezőnek tanult, épp a mesterdiplomáját csinálja, de dolgozott már stylistként a TV2 különböző szuperprodukcióiban, a napokban pedig piacra dobta első saját márkájú fürdőruha-kollekcióját. A 23 éves lánynak minden vágya, hogy megmutassa, ki tud lépni ismert édesapja árnyékából. „Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy apukám nagyon sokat segített és segít abban, hogy idővel teljesen a saját lábamra álljak. Édesanyámmal biztosították azt a hátországot, hogy továbbtanulhassak, így szereztem egy üzleti diplomát, majd egy divattervezőit, és jelenleg mesterképzésre járok az IBS-re. De igazából ha elakadnék, vagy tanácsra szorulnék, akkor is apukámhoz fordulok. A vállalkozásom elindításából is kivette a részét, de kifejezetten kértem, semmi olyan lépést ne tegyen, ami elősegítheti az előrejutásomat. Fel akarom mérni, mit tudok, mennyit ér a tehetségem valójában. Ezért tanulok és dolgozom. Azt pedig már megtapasztaltam, hogy ismert ember gyerekének lenni olykor hátrány, sokkal többet kell bizonyítani. De állok elébe! Tudom, mik a céljaim, és képes vagyok küzdeni értük.”

Lajcsi gyerekei, István és Bogi is ott voltak a jubileumi Story-gálán 2019-ben (Fotó: Korponai Tamás/fotocentral.hu)

Együtt választanak

Az édesapja mérhetetlenül büszke rá, hogy Bogi a saját útját akarja járni, de egyelőre nem engedi el a kezét. „Egy szem lánya vagyok, érthetően aggódik, nehogy csalódás érjen, de ez igaz az életem bármely területére. De közben hagy, nem erőszakolja rám, ő hogy csinálná, nem mondja meg, mit tegyek. És kellenek a pofonok… Volt is már pár. Kezdő vállalkozóként nem mindig a legmegfelelőbb üzleti partnerrel kezdtem, vagy a legjobb árat alkudtam ki, és mint kiderült, varrodát találni sem egyszerű… Na az utóbbinál például jól jött, hogy apukámra hagyatkozhattam. A kapcsolatai révén a legjobb varrodához kerültem, viszont ott már egymagam vagyok, egymagam boldogulok, szó sincs arról, hogy apa a háttérben irányítja a folyamatot. Szívesen eljön velem az anyagokat kiválasztani, egyébként nagyszerű ízlése van, de én tudom, mely anyagból mit lehet megvalósítani.”

Bogi dögös fürdőruhákat tervez (Fotó: Archív)

„Még támogatnak”

Az édesapa gyakran ámul-bámul azon, hogy lánya mennyire tehetséges. Bogi első fürdőruha-kollekcióján saját festményei köszönnek vissza. „A festésnél jobban már csak a divattervezést szeretem jobban, ha pedig ötvözni tudom a kettőt, az a legjobb! Így jött az ötlet, mi lenne, ha különleges, minőségi anyagokra a festményeimet nyomtatnánk, amitől igazán egyediek lesznek. Már túl is vagyunk a gyártáson, mi több, elindult a webshopom. Tucatgyártásba azonban nem kezdek. És az is idő lesz, hogy felfutassam a céget. De nem sürgetem, lépésről lépésre haladok, ahogy a lehetőségeim engedik. Nem tagadom, jelenleg a szüleim még támogatnak. És abban is biztos vagyok, hogy bármennyi idős leszek, mindig mellettem állnak majd, drukkolnak, biztatnak a háttérből, és nemcsak ők, hanem a testvérem is. Összetartó család a miénk.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!