Címlapsztori

Tóth Andi – Egyre sikeresebb, mégis egyre rosszabbul van – Mi lehet a baj?

Maga által írt lemezével idén beindult a szekere. Hétéves álma vált valóra, valami még sincs rendben.

Megálmodott magának egy életet, egy karriert, amihez lassan, de biztosan közelít is. Márciusban életében először több ezer ember előtt lépett színpadra, és a Lejtő című albuma óta a koncertjei megsokszorozódtak. Olyan dalokat kreált, amiknek a közönség kívülről fújja a szövegét. A siker pedig szebb lakást, jó autót, magasabb életszínvonalat hozott neki, pár hete mégis arról vallott követőinek, hogy mélypontra jutott.

Megtépázott lélek

„Nehéz időszakomban vagyok, amit az utolsó pár napban jobban is kimutattam nektek, mint szoktam. Tudom, hogy senkinek nem dolga, és nem is vártam semmit, de őszintén jólesett a rengeteg pozitív üzenet. Mindet el is olvastam” – írta a közösségi oldalán Andi, és jelezte, hogy még három koncertet ad, aztán picit eltűnik. És így is tett. Menedzserével és egyben jóbarátjával kocsiba ült, és meg sem állt Horvátországig. Aggódó követőit persze megnyugtatta azzal a mondatával, hogy „A királynő visszatér, mindig visszatér”, a gondjairól viszont nem beszél. A Storynak pár hónappal ezelőtt azt mesélte, bár imádja, hogy ennyire felpörgött az élete, a csend és a nyugalom sokszor nagyon hiányzik neki. Erre azonban teli naptárral vajmi kevés esélye van, a folytonos koncertezés pedig nem csak a testet, a lelket is kifárasztja. Főleg egy olyan lelket, amely annyira megtépázott, mint az övé. Sokszor mesélt róla, hogy az X-Faktor-győzelem után, 16 évesen évekig pszichológus kezelte, aki sokáig az egyetlen bizalmasa is volt, mert rengeteget sérült, amióta Nagyváradról Budapestre költözött. Csalódott ismerősökben, barátokban, menedzserekben és férfiakban is. Ezért falakat húzott maga köré, amiket ma is nehéz megbontania annak, aki a közelébe szeretne férkőzni.

Andrei Mangrával tavaly megnyerték a Dancing with the Stars második évadát (Fotó: TV2)

Különös kettősség

Szakmabeliekkel sem barátkozik. Korán eldöntötte, hogy nem fog lecsúszni, nem lesz drog- vagy alkoholfüggő, ahogy szerinte a sztárvilág nagy része. „Az ember azt gondolná, mennyi minden közös van két énekesben. De nem. Sok mindenkit kedvelek, de nekem három civil barátom van, és itt be is zárul a kör – mesélte lapunknak, és hozzátette azt is, hogy lélekben legalább 50 évesnek érzi magát. Ami érdekes kettősség, látva a közösségi oldalait, ahol viszont nyoma sincs ennek az érettségnek, visszafogottságnak. Sok esetben a cigi, az alkohol és a trágár beszéd az, ami ott jellemzi. A mostani nyaralása kapcsán is hamar elhíresült egy mondata. „Rohadok, vagy mi a f*sz van?” – írta fotójához, mert kiütések látszottak a kezén. Ezek után nehéz lenne megmondani, milyen is az igazi Tóth Andi, 23 évesen azonban még bőven van ideje kiforrni. Sokkal inkább ad okot aggodalomra, hogy annyira mélypontra került, hogy követői­nek elárulta: kidobta az összes készülő dalát.

Időnként úgy viselkedik, mint egy zabolátlan tinédzser (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Elégedetlen magával

Ha az énekesnő lelke beteg is, a megjelenése kifogástalan. Persze meg is dolgozik érte. Rengeteget edz és formálja a testét, amire lányok ezrei irigykednek, a fiúk pedig nem győzik bókokkal és randiajánlatokkal bombázni. Az ország egyik legszebb, legdögösebb énekesnőjének tartják, ám úgy tűnik, benne ezen a téren is kettősség uralkodik. Frivol ­képeit elnézve, úgy tűnhet, jól tudja, milyen vonzó, néhány gondolata azonban egészen mást sejtet. „Kicsit narancsbőrös, de az enyém” – áll az egyik legfrissebb fotója alatt, de persze egyetlen aprócska bőrhiba sem látszik, csakis izmosra edzett lábai és lapos kockahasa. Tény, hogy a legtöbb nő folyton elégedetlen magával, de egy ünnepelt, irigyelt, sugárzóan tehetséges bombázó vajon mit hiányol az életéből? A válasz itt van az orrunk előtt, talán nem is kell ­hozzá ­pszichológus…

Senki sem tökéletes

Egy kutatásból kiderült, hogy Magyarországon a 18 és 59 év közötti hölgyek 92 százaléka elégedetlen az alakjával, még azok is változtatnának egy-két dolgon, akik elégedettnek vallották magukat. (Forrás: Life)

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!