Címlapsztori

Molnár Anikó Árpa Attiláról – Pont most állapodna meg a nőfaló?

Az egykori Nagy Ő szerint a párkeresés igencsak ingoványos terület, különösen akkor, ha valakinek olyan magas elvárásai vannak, mint a színésznek.

A TV2-n hamarosan újra megnyitja kapuit A Nagy Ő rezidenciája, ahol ezúttal Árpa Attila keresi majd szíve választottját. Annak idején, 18 éve még a párkereső műsor egyetlen női főszereplője is nagy reményekkel vágott neki a műsornak, ám hamar rádöbbent, hogy úgy fog távozni, ahogyan érkezett: egyedül. „Közel húsz év elteltével is azt gondolom, hogy egy ilyen típusú műsorban képtelenség megtalálni az életünk párját. Nem véletlen, hogy eddig egyik Nagy Ő-nek sem sikerült a tartós kapcsolat – magyarázza Anikó. – Ráadásul a legtöbb jelentkező csupán haszon- vagy szereplési vágyból vagy végső elkeseredésből akar közelebb kerülni a Nagy Ő-höz, ami, valljuk be, nem túl vonzó.”

Vilivel egy napot sem ért meg a kapcsolatuk (Fotó: Hortolányi Anikó)

„Senki nem rúghat labdába Tomán Szabina mellett”

Anikó nem tartja kizártnak, hogy ismert hölgyek is küzdenek majd Árpa kegyeiért, ő azonban meghagyja a lehetőséget másoknak. „Semmi bajom Attilával. Sőt! Karizmatikus, vonzó férfinak tartom, de tudom, hogy nem vagyok az esete. Biztos vagyok abban, hogy az első adandó alkalommal hazaküldene. Rá­adásul nem egyszer nyilatkozott már nem túl hízelgően rólam. Azt is kijelentette, hogy élete egyik legnagyobb hibáját követte el, amikor képernyőre tett. Ezek után hogy jelentkeznék a műsorba? Nem fogom magam leégetni! A volt felesége, Tomán Szabina mellett egyébként sem rúghatnék labdába, kíváncsi leszek, hogy lesz-e valaki, aki valaha felér hozzá. Szabina egy nagyon szép, okos és talpraesett nő, pont Attilához való. Aztán az is lehet, hogy majd egy huszonéves, szárnyait bontogató lányt választ magának. Ki tudja? Attila elég megfoghatatlan, kiismerhetetlen, érdekes egyéniség. Szurkolok neki, de őszintén szólva, nem sok esélyt látok arra, hogy ő, a nagy nőfaló majd 25 lány közül találja meg azt az egyet, aki mellett elköteleződik.”

Tomán Szabina (Fotó: RTL Klub)

Magas elvárásai vannak

Anikó szerint azonban Attilának nemcsak a személyisége össze­tett, hanem az igényei is. „Tudtommal nagyon magasra teszi a mércét. Számára rendkívül fontos, hogy az illető szép és kívánatos legyen, mellette okos, jó humorú, talpraesett, egyszóval minden egyszerre. A párkeresés egyébként is ingoványos terep, pláne ismert emberként, de így, hogy ő szó szerint a tökéleteset keresi, egyenesen lehetetlen küldetés. Nyilván nem véletlenül van egyedül ötvenévesen. Azt viszont nagyon becsülöm benne, hogy továbbra sem adja fel a reményt. Őszintén kívánom neki, hogy meglelje a párját, és ő legyen az első, aki sikert arat Nagy Ő-ként!”

Attila optimista

Volt már házas, volt már boldog, de az is előfordult, hogy menekülőre fogta egy kapcsolatban. „Most pedig szingli vagyok, ami egyébként már húsz éve nem fordult velem elő. A ’mindent vagy semmit’ elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele ország-világ előtt. Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést” – nyilatkozta a TV2-nek a színész.

Kiemelt képek: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!