Címlapsztori

Vastag Csaba: „Szerelem volt első látásra, de ezt mindketten csak később ismertük be”

Ősszel mesébe illő jelenet zajlott a zenész és egy gyönyörű lány között. Utána gyorsan történtek az események.

Az énekes órákon át bombázta a lányt a kéretlen kérdéseivel, SMS-ekkel, amelyek először talán idegesítőek is lehettek. „Részemről ez már akkor is a kiemelkedő érdeklődés jele volt. A kapcsolatunk gyorsan szorosabbá vált, és elég hamar lettünk egymás életének legfontosabb szereplői. Alapvetően szerelem volt első látásra, de ezt mindketten csak később ismertük be.”

Már össze is költöztek

A kapcsolatuk a megértésen, a türelmen és a feltétel nélküli szereteten alapul. „Mindent megbeszélünk egymással, nincsenek titkaink, és eldöntöttünk, hogy őszintén megosztunk egymással mindent, a legapróbb dolgokat is. A legtöbb helyre együtt megyünk, beleértve a koncerteket is, tehát Evelin minden fellépésre elkísér. Szeretünk mindent együtt megélni, minél több időt együtt tölteni. Amint lehetőségünk nyílt rá, össze is költöztünk” – mondja lelkesen Csaba, majd párja veszi át a szót. „Én nem vagyok szereplős, örömmel megyek vele koncertekre, de nagyon szívesen vagyok itthon is. Kiskorom óta szeretem a házimunkát, örömet okoznak az otthoni tevékenységek, a főzés pedig kifejezetten a kedvenc időtöltésem. Amikor csak lehet, meglepem Csabit finomabbnál finomabb ételekkel. Arra azért vigyázni fogok, hogy ne jöjjön ki a formájából.”

„Fontos, hogy egyenrangú társak legyünk”

A gyönyörű lány mindent megtesz annak érdekében, hogy egy olyan közös életet alakítsanak ki az énekessel, amiben mindketten harmonikusan tudnak létezni, egyikük sem függ anyagilag a másiktól. Evelin rendkívül sokoldalú személyiség, három idegen nyelven anyanyelvi szinten megtanult. „A családom nem igazán tehetős, hamar elkezdtem dolgozni, és több mindenben kipróbáltam magam. Van tapasztalatom a kereskedelemben, a szépségiparban, és közben időt szántam arra is, amit igazán szeretek: nyelveket tanultam. Ez nagyon érdekel, és azt hiszem, a jövőmet is ebben látom. Jól beszélek angolul, elég gyorsan megtanultam felsőfokon héberül, és gyerekkorom óta anyanyelvi szinten beszélem a beás nyelvet. Jelenleg is tanulói jogviszonyban vagyok, közben egy vállalkozást is igyekszem indítani. Hiszek benne, hogy beválik majd, mert fontos, hogy tényleg megálljak a saját lábamon is, hogy egyenrangú társak legyünk. Mindeközben persze foglalkoztat a háztartás vezetése, és igyekszem jó társ lenni a Csabi által járt, nem egyszerű úton” – árulja el lapunknak az énekes szerelme.

Fotó: PanamyPhoto

Mindketten birtokló típusok

Hétköznapi emberként Evelinnek nem egyszerű szembesülnie azzal, ami Csabát körülveszi. Eleinte szokatlan volt számára a rajongók áradata, az, hogy a koncerteken kívül is felismerik, megszólítják, közös képet, videót és aláírást kérnek tőle. „Úgy fordulnak hozzá vadidegen emberek, mintha ezer éve ismernék. Ezt furcsa volt látni és elfogadni. Bevallom, hogy nem könnyű szerep ’a Vastag Csaba barátnőjének’ lenni, mivel amióta csak ismertté vált, vitathatatlanul ő a nők bálványa. Elég birtokló típus vagyok, ezt kár lenne tagadni.” A csinos lány azt szereti a legjobban a párjában, hogy hihetetlenül figyelmes és odaadó. „Tényleg semmi sem kerüli el a figyelmét, és mindenre emlékszik. Ez egyben az egyik legrosszabb tulajdonsága is. Számomra ő az igazi férfi, a fontossági sorrendjében mindig én vagyok az első, és mellette én is igazi nőnek érezhetem magam.” Csaba szerint Evelinnek szinte csak jó tulajdonságai vannak. „Talán az értékrendje és a tartása számomra a legfontosabb. Gyerekkorától kezdve nagyon jó nevelést kapott, ezért neki nagyon fontos a tisztelet, a becsület és a hűség fogalma. Annak ellenére, hogy a legmegnyugtatóbb társ az életemben, néha tud igazán tűzről pattant is lenni, szóval nem unatkozunk.”A szerelmesek szerint sokan ott rontják el a párkapcsolatukat, hogy csak a hasonlóságokra, az azonosságokra fókuszálnak. Ők nagyon szeretik a különbözőségeiket. Tisztelik egymást, becsülik a másik véleményét, de sokszor ez a különböző, más megközelítés segít abban, hogy fejlődjenek és új lendületet kapjanak. Azért szerencsére a legfontosabb dolgokban mindig egyezik a véleményük.

„Nagy családban gondolkodunk”

Az énekes februárban töltötte be a 40. életévét. Ugyan az idő múlása egy cseppet sem aggasztja, a családalapítás már szóba került közöttük Evelinnel. „Mindketten nagy családban nőttünk fel, és nagyon hálásak vagyunk a szüleinknek, akik lehetőségeikhez mérten igyekeztek mindent megadni nekünk. Ez a példa van előttünk, így aztán mi is szerető, nagy családban gondolkodunk. Olyanban, amelyben a klasszikus értékek, a szeretet és az összetartozás a legfontosabb, és meg is értünk erre. Egyelőre még nem volt lánykérés, de egyikünk számára sem kérdés, hogy mi egymással szeretnénk leélni az életünket. Legalább 4 gyereket tervezünk, ha csak lehet, nem nagy korkülönbséggel.”

Fotó: PanamyPhoto

Csaba már többszörös nagybácsi, kivételes a kapcsolata a gyerekekkel. Úgy véli, jó édesapa válik majd belőle. „A testvéreim gyerekei nagyon fontosak számomra. Tudom, hogy most találtam meg a másik felemet, ezért úgy érzem, hogy megértem arra, végre nekem is legyen saját családom. Eddig igyekeztem mindent tökéletesen csinálni, soha nem elégedtem meg félmegoldásokkal, ezért hiszek abban is, hogy az apaság igazán nekem való. Vagy legalább is megpróbálok majd mindent megtenni, hogy jó apa legyek, és mindig számíthassanak rám a gyerekeim.”

Kiemelt kép: PanamyPhoto 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!