Címlapsztori

Kulcsár Edina és Csuti – Egy évig tartó küzdelem után jött a felismerés: nincs közös jövőjük

A párterapeuta szerint nem volt gond a párosukkal, inkább személyiségfejlődésre van szükségük. De amikor elindultak ezen az úton, jött a felismerés: párkapcsolati problémájukra az a megoldás, ha elválnak.

Váratlanul érkezett ma délután a hír, hogy Kulcsár Edinának és Csutinak minden igyekezetük ellenére sem sikerült megmenteniük a házasságukat. A páros a Story karácsonyi számában részletesen mesélt párkapcsolati küzdelméről. És valóban nem érheti szó őket: mindketten rengeteget tettek, hogy megmentsék a kapcsolatot. Úgy tűnik azonban, mindez nem volt elég.

Hogy Edina és Csuti házassága válságba került, az a tavalyi Nyerő Párosból derült ki a nyilvánosság számára. Több problémájuk is adódott, ezek együttesen vezettek oda, hogy mélypontra került a kapcsolat, és ezek többségét Csuti magára vállalta. „Noha igyekeztem tenni azért, hogy megfelelő partnere legyek, először mint férfi, majd mint vőlegény, azután férj, egy idő után ez nem volt elég. Megszülettek a gyerekeink, beindultak a vállalkozásaink, és szándékomon kívül ezeket a kapcsolatom elé soroltam, ami részben rendben is van, de teljes egészében biztosan nem. Elvesztünk a hétköznapokban, és már nem maradt időm, energiám Edinára” – nyilatkozta akkor Csuti.

Korábban is előfordult, hogy Edina összepakolt, fogta a gyerekeket, és elment hazulról. Akkor azonban a kettejük között lévő kötelék elég volt, hogy megmentse őket a végleges szakítástól. Másrészt mivel mindketten csonka családban nőttek fel, így mindent megtettek, hogy saját gyerekeiknek, Medoxnak és Ninának ezt ne kelljen átélni. Bár Csuti már akkor is megjegyezte, csak a gyerekek miatt nem maradnának együtt.

Sokáig úgy tűnt, látják a kiutat. Tudatosabban kezdték szervezni az életüket úgy, hogy egymásra is elegendő idő jusson. Hetente két délutánt is közösen töltöttek, laptoptól, telefontól, közösségi médiától távol. Beszélgettek, főztek, sétáltak vagy épp moziztak. Olyannyira komolyan vették, hogy megmentsék házasságukat, hogy még párterapeutához is fordultak, a szakember viszont úgy vélte, nincs gond a párosukkal, sokkal inkább személyiségfejlődésre van szükségük. „Csodálatos visszajelzés volt nekünk, hogy ne a párkapcsolatunkban keressük a problémát. Mindkettőnkben helyén vannak azok az érzelmek, amik egy férfi-női viszonyban elengedhetetlenek, szerelemmel szeretjük egymást, és nem tűnt el a vonzalom. Hogy ezt felismertük, óriási megnyugvást jelentett a házasságunkra nézve” – mesélte Edina.

A sors furcsa fintora, hogy amikor mindketten saját magukra kezdtek koncentrálni, jött a felismerés, hogy a megoldás mégiscsak az, ha elválnak. Edina Instagram-oldalán az olvasható: „Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretetnyelve, így elengedtük egymás kezét. Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbe hozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment. Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk, és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk, és hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra. Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is, és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot.”

Kiemelt kép: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!