Címlapsztori

Galambos Lajos: „Ha engem gúnyol, azzal Hajnit is bántja!”

A trombitásnak elege van a rapperből, aki szerinte már másodjára alázta meg ország-világ előtt. Lajcsi azt üzeni: Majka inkább gondolkozzon, mielőtt olcsó poénra adja a fejét.

Betelt a pohár ­Galambos Lajosnál, akit nagyon felhergelt, hogy két hete száz számra kapja az üzeneteket, hívásokat, és mindenki az őt ért bántásról faggatja. A zenész szerint Majka biztosan sokat készült a Sztárban Sztár leszek! két héttel ezelőtti adásában elhangzott kellemetlenkedő poénjára, amit övön alulinak érez. „Örülök, hogy visszahoztuk a Dáridó hangulatát ebbe a műsorba. Múlt héten volt óraátállítás, szóval épp aktuális” – utalt Majka Lajcsi sok éve húzódó víz-, gáz- és áramlopási ügyére. Tette mindezt azután, hogy Szakács Szilvi Aradszky Lászlót idézte a színpadon egy jó hangulatú előadásban.

„Majka butaságokat beszél”

„Minden túlzás nélkül a peres ügyemre ráment az életem. A házasságom, a boldogságom. Ízléstelennek és lelketlennek tartom, hogy valaki milliók előtt ezzel poénkodik. Ráadásul bűnös az, akit a bíróság jogerősen elítél, és engem nem ítéltek el jogerősen – kezdi a Storynak Lajcsi. – Majka nem először foglalkozik velem kéretlenül. Pár éve szintén főműsoridőben is engem gyalázott, hogy súgógépről olvasok – ahogy egyébként minden műsorvezető ebben a műfajban. Elég volt. Ráadásul butaságokat beszél. Ordít a zenei képzetlenség arról, aki Aradszkyt mulatósnak titulálja.”
A trombitás úgy érzi, Majka már rég átlépte a jópofaság határait, és örülne, ha a rapper végleg leszállna róla. „Inkább a dalaival kéne hasítania, nem velem. Minden kollégám munkásságát tisztelem, és bár egy Majka-sláger sem jut eszembe, az övét is. De azért azt szögezzük le: ő sosem fog olyan örökzöld slágereket írni, mint Aradszky László. Így ne is vegye a szájára, mert nincsenek egy szinten.”

„Hajni büszke volt a Dáridóra”

Lajcsi szerint a tévés már csak azért is elgondolkodhatott volna, mielőtt odaszúrt neki, mert a saját felesége is a Dáridóban kezdte a pályafutását. Majoros Hajni 17-18 éves lehetett, amikor a Vándorok című formációval rendszeresen táncolt a műsorban, és a Dáridó-tánccsoport tagja is volt.„Dundikát egy édes, kedves, szeretni való lánynak ismertük meg. A mirigyes fiúk az Ugribugri becenevet adták neki. A neve, az arca összeforrt a Dáridóval. Ha rám nem is, legalább a feleségére tekintettel lehetett volna Majka. Ha engem gúnyol, azzal Hajnit is bántja!” – mondja.

„A mirigyes fiúk az Ugribugri becenevet adták Hajninak. A neve, az arca összeforrt a Dáridóval” (Fotó: Smagpictures)

A zenész még emlékszik, hogy legalább 60-70 turnét csinált végig Dundival. „Együtt ettünk, utaztunk, mondhatni, akkoriban ’együtt élt’ a Dáridós-csapat. Dundi nagyon büszke volt arra, hogy állandó szereplőként részt vehet a produkcióban. Úgy tudom, akkor még táncosnak készült.”

„Nem akarom rendezni a viszonyt”

De adok-kapok ide vagy oda, Lajcsi lezártnak tekinti Majka kellemetlenkedését. „Ugyanakkora hatást tett rám a beszólása, mint a munkássága. Nem számottevő. Viszont a történtek körüli hacacáré már zavar. Nem haragszom rá, de ne más kárán heccelődjön – üzeni a trombitás, akinek esze ágában sincs megbeszélni a történteket Majkával. – Semmit sem akarok rendezni vele. Szerintem még nem is találkoztunk. Én zeneiskolában tanultam, ő nem tudom, hol, mert azt a műfajt, amit képvisel, zeneiskolában nem tanítják. Én hangszeren játszom, ő nem tudom min. Eddig sem keresztezték az útjaink egymást, és nem is hiszem, hogy fogják.”

Mindenkit megbánt

Majka nem éppen a finomkodásáról híres, de mintha kezdené elvetni a sulykot. Egyre gyarapszik azoknak a kollégáinak a száma, akik már kaptak gyomrost tőle. Lajcsi előtt épp Tóth Gabinak szólt be, hogy „ne legyen álszent, mert nem áll jól neki.” És bár sok igazság van a rapper szavaiban, egy kamerák előtt miatta zokogó énekesnő nem biztos, hogy jót tesz az imidzsének.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!