Címlapsztori

Galambos Lajcsi – Évekig titkolta, hogy külön él a feleségétől

A múlt héten beszélt először válásáról Galambos Lajcsi. De vajon mikor és miért ért véget a kapcsolat, amiért annyian irigyelték őket?

Bár a zenész már többször, több nyilatkozatában is elmondta, hogy közműlopási ügye a magánéletére is rányomta bélyegét, azt azonban csupán a napokban ismerte be először, hogy házassága végérvényesen zátonyra futott.

„Megválunk egymástól Bogival”

Régi jó barátjával, bizalmasával, Hajdú Péterrel osztotta meg elsőként, hogy 23 év után „megválnak egymástól” Boglárkával. „A magánéletem ráment erre az ügyre. Azt gondolom, hogy aminek rá kellett menni, az mind ráment. Bogival nem vagyunk együtt. Azt gondolom, hogy megválunk egymástól. Ennek nem csak a hat éve zajló ügy az oka. Jóbarátságban maradunk, amíg élünk, de külön utakon folytatjuk – ismerte be a Frizbi című műsorban Lajos, aki egyébként, úgy tudjuk, már évek óta külön él a feleségétől. Sőt egy 50 négyzetméteres tóparti házat is építtetett magának a boldogasszonypusztai birtokon. – Nem kell repülőre ülni, és a világ másik végére utazni, hogy elvonuljon az ember. Legalábbis én vagyok olyan szerencsés, hogy a birtokon belül ezt meg tudom tenni. Ezért is alakítattam át és formáltam igényeimre ezt a kis házat, ahol teljesen egyedül élek. Élvezem a csendet, a nyugalmat. A gyerekek néha meglátogatnak, de egyébként csak magam vagyok!” – mondta nemrégiben ­lapunknak.

23 évig voltak házasok Bogival (Fotó: Smagpictures)

„Lali nem avatott be soha semmilyen ügyébe”

A zenész úgy véli, mély sebeket ejtett rajtuk a feleségével mindaz, amin az utóbbi években keresztülmentek. „Egyszer majd túl leszünk rajta. Vége lesz, ahogy vége lesz!” – mondta korábban a trombitás, akinek végül igaza lett, hiszen lezárta élete egyik legfontosabb fejezetét, 23 évig tartó házasságát.
Szeptember 25-én volt hat éve, hogy a népszerű mulatós zenészt és nejét közüzemi számlák elcsalása, okirathamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával előzetes letartóztatásba helyezték. Míg az asszonyt néhány nap múlva kiengedték, addig Lajcsi 125 napot töltött rácsok mögött, nemrég pedig első fokon 2 év 10 hónapra el is ítélte a bíróság. Az évek óta tartó ügy alaposan felforgatta a Galambos család életét. Nem titok, hogy mindez Boglárka egészségére is hatással volt. Lajcsi korábban úgy fogalmazott, hogy felesége törékeny, vékony, negyvennyolc kilós asszony, akinek való igaz, hogy voltak egészségügyi problémái. Noha úgy tudjuk, Boglárka ma már jó egészségnek örvend, lelkileg mégis kis híján beleroppant férje távollétébe. „Lalival házastársak vagyunk, és nem üzlettársak. Nem avatott be soha semmilyen ügyébe, intézte a maga dolgát én meg biztosítottam a hátteret, és ez a leosztás mindig is így működött. Nem tudjuk felfogni, ami most velünk történik, megpróbáljuk túlélni ezt a helyzetet, de nagyon nehéz” – mondta még évekkel ezelőtt a Frizbiben Boglárka, aki az ügy kirobbanása után nem sokkal a házassági gyűrűiket is beolvasztatta. Férjével azóta sem mutatkozik nyilvános eseményeken.

Idilli család voltak

Az elmúlt évek megpróbáltatásai ellenére Lajcsiék sokáig idilli házasságban éltek, úgy tűnt, semmi sem törheti meg 1998 októberében tett házassági esküjüket. Bár magánéletüket mindig is nagy érdeklődés övezte, hisz megismerkedésükkor Lajcsi már országosan befutott, ismert zenész volt, ők mégis igyekeztek a négy fal között megélni szerelmüket, ami szó szerint az első találkozáskor kezdődött. Legalábbis ami Lajcsit illeti… „Lajos-nap volt, és ott volt Vajtó Lajos is, aki jól ismerte Bogi akkori focista barátját is. Kérdeztem a Vajtótól, hogy hogy tudnék én ehhez a kedves, gyönyörű nőhöz közel kerülni, de azt mondta, reménytelen, ne is próbálkozzam” – emlékezett vissza korábban egy tévéinterjúban a trombitás. Ő azonban nem érte be ennyivel, és addig udvarolt Boglárkának, míg el nem csábította őt az akkori párjától. Onnantól kezdve Lajcsi és Boglárka elválaszthatatlanok voltak egymástól. Lajcsi, hogy bebizonyítsa szándéka komolyságát, alig pár hónap után oltár elé is vezette gyönyörű nejét. Boldogságuk végül három gyerekükkel, a 23 éves Bogi­val, a 21 éves Lajossal és a 20 éves ­Istvánnal teljesedett ki. Bármi történjék is, már örökre összekötik a szülőket: bírósági ügy ide, válás oda, az elmúlt 23 évük nem múlt el nyomtalanul!

Új házába már egyedül költözött a zenész (Fotó: Smagpictures)

Nem ez az első válása

Bár csak kevesen tudják, de Lajcsi nem először tesz pontot házassága végére, első feleségével, Grétivel a kilencvenes évek végén alkottak egy párt, ám frigyüket alig néhány év után felbontották. A dolog pikantériája, hogy míg Lajos a szakítást követően második nejével, Boglárkával jött össze, addig az exfelesége a trombitás egyik legjobb barátjával lépett házasságra.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!